Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de dün öğleden sonra başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren fırtınanın denizden sahile sürüklediği ağaç parçaları, vatandaşların kışlık odunu oldu. Afeti fırsata çeviren vatandaşlar, Adnan Menderes Bulvarı sahiline yığılan odunları toplayarak yakmak için evlerine götürdü.

        Mersin'de akşam saatlerinde saatteki hızı 110 kilometreyi bulan fırtına, kenti olumsuz etkilerken, şiddetli poyraz ağaç parçaları, odunlar ve kargıları sahile taşıdı. Denizin taşmasıyla Kültür Park sahilini dolduran ağaç dalları ve odunları gören vatandaşlar, kamyonet, el arabası ve çuvallarla sahile gelerek, ailece odun topladılar.

        Özellikle Mersin'in kenar mahallelerinden sahile gelen vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte odun toplarken, Fatih Mahallesinden gelen bir ailenin topladıkları odun parçalarını kamyonete yüklemeleri dikkat çekti. İHA'ya konuşan Halise Kaplan, kış aylarında yakmak üzere odun toplamaya geldiklerini söyledi. Eşi Adem Kaplan ise sahilden 1 ton odun topladıklarını, kış boyunca bu odunları yakarak ısınacaklarını belirtti.

        Mezitli sahilinde de vatandaşların el arabaları ve çuvallara topladıkları odunları yüklemeleri ilginç görüntüler oluşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler