Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, Kızkalesi İlkokulu ve Ortaokulunun sahne ve kantin düzenlemesi ile anasınıfının eksik tuvalet ihtiyacını çözdü. En kısa zamanda okul önüne parke yapımı, çevre düzenlemesi ve dış cephe boyasının da yapılacağını bildirildi.

        Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede, talepler doğrultusunda Kızkalesi İlkokulu ve Ortaokuluna, törenlerde kullanılmak üzere sahne, kantin ve anaokulu içerisine çocuklara uygun iki kabinli tuvalet yapımını üstlenen belediye, okulda dış cephe boyası ve çevre düzenlemesi de yapacak.

        Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitimin ve eğitimcinin her zaman arkasında olduklarını belirterek, ilçenin ve memleketin gelişmesinin yeni nesillere bağlı olduğunu ifade etti. Bu gelişmeye katkı sunmak adına üstlerine düşen her görevi yerine getireceklerini belirten Tollu, çocukların ve gençlerin eğitimine destek olmak adına Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, lise ve üniversite hazırlık eğitime destek kursları ile de hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler