Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, minik misafirlerini yönetmen koltuğuna oturttuğu keyifli ve eğitici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

        Forum Mersin, 23 Mart cumartesi ve pazar günleri ücretsiz gerçekleştirdiği film atölyesi etkinliği kapsamında, minikleri yönetmen koltuğuna oturttu. 'Stopmotion' tekniği ile kısa film çekme heyecanı yaşayan çocuklar, kabiliyetlerini geliştirme ve aktif rol oynayacakları bir takım çalışmasında bulunma fırsatı elde etti. Oyuncaklarını kullanarak film çektikleri atölye boyunca keyifli ve verimli zaman geçiren minikler, hem eğlendi hem öğrendi.

        Stopmotion tekniği

        Durağan üç boyutlu objeleri hareket edermiş gibi gösteren bir animasyon türü olan stopmotion, kamerayı objeye karşı ayarlayıp, tek kare çekip sonra objeyi biraz hareket ettirip, yeni bir kare çekmek ve bunu tekrarlayarak animasyonu tamamlaya dayalı bir teknik.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler