Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, okullara verdiği destek kapsamından Limonlu İlkokulu ve Ortaokulunun boya, badana ve bakım işlerini gerçekleştirdi.

        Talepte bulunan okullara boya, badana, çevre düzenlemesi, temizlik işlerinde destek olan Erdemli Belediyesi, Limonlu İlkokulu ve Ortaokulunda da yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri okulun duvarlarını boyayarak yeniledi.

        Okul Müdürü Cengiz Açıkyörük, taleplerini kırmadan yerine getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

        Başkan tollu, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, eğitimden verim alınabilmesinin, ancak uygun ortama ve koşullara sahip olunmasıyla sağlanabileceğini vurguladı. Tollu, “Geleceğin aydınlık Türkiye’sinin mimarlarının yetiştiği kurumlarımızın eğitime uygun olması gerekiyor. Çünkü çocuklarımız bizim aydınlık yüzümüz. Bu yüzden üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ailelerimizin en kıymetli hazineleri, hiç şüphesiz ki onlar. Biz de çocuklarımız için ilçemizin her noktasında hizmet üretiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler