Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtsız bırakmıyor.

        7 gün 24 saat görevi başında olan çağrı merkezi çalışanları, Ramazan Bayramı boyunca da Mersinlilerin hizmetinde olmaya devam ediyor. Mersinli vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikayetler '444 2 153' numaralı telefondan yanıtlanıyor.

        Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve talepte bulunanlar, tespit edilen olumsuzluklar hakkında şikâyette bulunmak isteyenler bayram süresince çağrı merkezinin numarasını arayarak istek, talep ve şikâyetlerini iletebiliyorlar. Vatandaştan alınan bildirimler, ilgili daire başkanlıklarına bildiriliyor ve sorunlar en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor.

        Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersinlilerin her türlü istek, öneri ve şikâyetlerini ücretsiz olarak 7 gün 24 saat iletilebildiği ’444 2 153’ çağrı merkezi, kullandığı son teknoloji sistemler ile bu bayramda da vatandaşların sorunlarına hızlı, kaliteli ve etkili bir şekilde çözüm buluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler