Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar Belediyesi ekipleri, bayram süresince vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına anında cevap vererek ara vermeden çalıştı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta, Temizlik, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin nöbetçi ekipleri, rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale etti. Gece gündüz aralıksız çalışan belediye ekipleri, bayram boyunca girilmedik sokak bırakmadı.

        Vatandaşlar, hizmetlerle yakından ilgilenen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Başkan Yılmaz ise bayram boyunca hiçbir aksaklığın yaşanmaması ve vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için belediye ekiplerinin görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini belirterek, "Bayramda da çalışmalarımızı hassasiyetle yürüttük. Bizim işimiz vatandaşa her zaman hizmet etmek. Bu nedenle bayram, tatil dinlemeden çalışmalarımıza aralıksız devam ettik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler