Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’in Silifke ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden aşırı yağışların neden olduğu sel SilifkeMut karayolunu kapattı.

        SilifkeMut Karayoluna akan sel suları araçların geçişini zorlaştırdı. Kimi araç sel sularından zarar görmeden geçerken, kimileri ise sel suları içinde stop etti.

        Bir çok aracın ise sulardan geçtiği esnada akıntının da etkisi ile plakaları düştü. Plakaları düşen bazı sürücüler ise çevreden buldukları tırmıkla sel sularının içinde plakalarını aradılar.

        Trafik akışını engelleyen sel suları nedeniyle Karayolları ekipleri çalışma başlattı.

        Yolun alt kısımları iş makinesi ile kazılarak suyun yoldan çekilmesi sağlanmaya çalışıldı.

        Sel suları nedeniyle yolu araç trafiğine kapan Bölge Trafik ekipleri ise yolu Silifke ve Çamdüzü mevkisinden kapatarak, araçları bir başka güzergaha yönlendirdi.

        Plakaları düştüğü için yol kenarında bekleyen bazı sürücüler, “Yol içinde aşırı miktarda sel suyu olduğu için geçişimiz esnasında aracımızın ön plakası düştü. Plakamızı alabilmek için yoldaki suyun çekilmesini bekliyoruz. Umarız ekipler biran önce suyu tahliye ederler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler