Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde heyelan nedeniyle kapanan yol açıldı.

        50 personel ve 7 iş makinası, Tarsus’un yüksek kesimlerinde ve Çamlıyayla’da kar temizliği ve heyelan yaşanan noktalarda hafriyat çalışması gerçekleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi TarsusÇamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç’ın yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Tarsus’un yüksek kesimlerinde bulunan Keşli, Sanlıca, Eminlik, Çukurbağ, Gülke, Kenzin, İnköyü, Olukkoyağı mahallelerinde ve bu mahalleleri birbirine bağlayan yollarda kar temizleme çalışması yapıldı. İnköyü’nde oluşan heyelan nedeniyle kapanan yol, ekiplerin gece mesaisi ile araç trafiğine açıldı.

        Büyükşehir ekipleri Çamlıyayla’da da karla mücadeleye devam ediyor. Oldukça yoğun yağan ve yer yer 1 metrenin üzerine çıkan yağışlar nedeniyle kapanan Fakılar, Sebil mahalleleri ile Çamlıyayla’nın çeşitli noktalarında kar temizlik çalışması yapıldı.

        Körmenlik yolunda oluşan heyelan nedeniyle ekipler burada da hafriyat çalışması yaparak sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Ekiplerin çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler