Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN, (DHA)MERSİN'de koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında jandarma ekiplerince kentin birçok noktasında kontrol edilen piknik, mesire alanları ve ören yerleri boş kaldı.

        Türkiye´de koronavirüs vakalarının artmasının ardından çok sayıda önlem alındı. Özellikle risk grubunda olan 65 yaş üstü kişiler başta olmak üzere toplumun her kesimine 'evde kalın' çağrısı yapılarak, sokağa çıkmamaları ve sosyal izolasyona önem vermeleri istendi. Mersin´de vatandaşlar bu çağrıya uyarak dışarı çıkmadı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerindeki sahil şeridi, piknik alanları, göletler, ören yerlerinde denetim yaptı. Denetimler sırasında hiç kimseye rastlanılmaması ise dikkat çekti.DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Merkez MERSİN, (DHA)

        2020-03-28 18:46:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler