Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)MERSİN´in Silifke ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu satan ve kullananlara yönelik yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

        Atakent Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Yapraklıkoy mevkiinde bir otomobil içerisinde şüpheli hareketler sergileyen 4 kişiyi durdurdu. Araçta yapılan arama sonucunda 40 gram metamfetamin, 26 gram eroin, 1 ecstasy uyuşturucu hap, 2 hassas terazi, 1 kurusıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüphelinin, araçlarında ve üzerlerinde ele geçirilen uyuşturucu maddeyi isimlerini verdiği 3 ayrı kişiden satın aldıklarını söylemesi üzerinde ikinci bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonla 3 uyuşturucu satıcısı yakalanarak gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda, 20 gram eroin, 4 gram bonzai, 2 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan düzenek ele geçirildi. Yakalanan 7 şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.

          DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Silifke Atike CEYLAN KAÇAR

        2020-05-25 16:30:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler