Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa GÜMÜŞ/GÜLNAR(Mersin), (DHA)MERSİN'in Gülnar ilçesinde 4 gün önce evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Şerife Lök´ü (77) arama çalışmaları sürüyor.

        İlçeye bağlı Çukurkonak Mahallesi´ndeki evinden 2 Temmuz'da çıkan Alzheimer hastası Şükriye Lök, geri dönmedi. Yakınları, Lök´e kendi imkanlarıyla ulaşamayınca durumu jandarmaya bildirdi. En son 8 kilometre uzaklıktaki Yassıbağ Mahallesi'nde görüldüğü bildirilen Şükriye Lök´ü arama çalışması başlatıldı. Jandarma Arama Kurtarma timleri, AFAD ekipleri ve vatandaşların katıldığı arama çalışmaları sürüyor.

        Ailesi, Şerife Lök´ü görenlerin 155 ve 156 ihbar hatlarına bildirmelerini istedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Gülnar Mustafa GÜMÜŞ

        2020-07-06 11:55:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler