Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediyesi'nin ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarının elektrik, su, telefon ve internet faturalarının 400 TL’ye kadar kısmını karşılayacağı bildirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, demokrasinin en önemli ayaklarından biri olan, vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören muhtarlara destek sürüyor. Bu kapsamda, vatandaşların iş ve işlemlerini kolay ve hızlı yapabilmeleri için muhtarlara daha önce dizüstü bilgisayar hediye edilirken, ihtiyaç duyan muhtarlık binaları da ekipler tarafından elden geçirip yenileniyor.

        Akdeniz Belediyesi, bu kez de muhtarların fatura giderlerinin bir bölümünü karşılamaları için destek olacak. Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla, 2020 yılı Ekim ayından itibaren, Akdeniz ilçe sınırları içerisinde hizmet veren 65 mahallenin muhtarının su, elektrik, telefon ve internet faturalarının 400 TL’ye kadar olan kısmını belediye karşılayacak.

        “Muhtarlara desteğimiz devam edecek”

        Muhtarların yanında olduklarını vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “Göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımızla iyi bir iletişim ve koordinasyon içerisinde olmaya özen gösterdik. Hafta sonu mutlaka muhtarlarımızı ziyaret ediyor, mahallerimizi birlikte gezerek, sorunları ve talepleri yerinde dinliyoruz. Hizmet ve projelerimizi de muhtarlarımızla paylaşmaya özen gösteriyor, onların fikirlerini alıyoruz. Şimdiye dek onlarca muhtarlık binamızı yeniledik. Ekim ayından itibaren de muhtarlık binalarının elektrik, su, telefon ve internet faturalarının 400 liraya kadar olan miktarını karşılayacağız. Yetki, görev ve sorumluluğumuz gereği ve yasalar çerçevesinde muhtarlarımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler