Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin),(DHA)MERSİN'in Tarsus ilçesinde, yasak olmasına rağmen düğün salonunda yapılan kına gecesine polis baskın düzenledi. Müzik eşliğinde oynayanların da aralarında bulunduğu 7 kişiye toplam 11 bin 250 TL ceza kesildi.

        Polis ekipleri, ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı denetimlerini sürdürüken Şehit Lütfi Can Polis Merkezi Amirliği'ne bir düğün salonunda, yasak olmasına rağmen sosyal mesafeye aldırış edilmeden kına gecesi yapıldığı ihbar edildi. Düğün salonuna baskın yapan ekipler, çalan müzik eşliğinde oynayan kalabalıkla karşılaştı. 

        Polis ekipleri, yabancı uyruklu bir kişi tarafından organize edilen kına gecesinde, aralarında  orkestra sorumlusu ve düğün salonu sahibinin de bulunduğu 7 kişiye toplam 11 bin 250 TL ceza kesti.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Tarsus Okan ÇALIŞKAN

        2020-09-30 17:01:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler