Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yolları ve sanat yapılarının yapımına devam ediyor.

        Bölge Müdürlüğü ekipleri, orman yollarından alınan ek programla birlikte bugüne kadar 95+0 kilometre yeni yol programına karşılık, 99+0 kilometre olarak gerçekleştirdi. Yine sanat yapıları programı 40+0 kilometre iken 30+0 kilometre ek programla birlikte toplam 70+0 kilometre oldu. Bu programa karşılık 59+0 kilometre sanat yapısı gerçekleştirildi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, "Ormancılık faaliyetlerimizin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için orman yolları bizler için büyük önem taşıyor. Bu nedenle ulaşımın sağlanması noktasında yollarımızı açıyor, onarıyor ve sanat yapıları ile destekliyoruz. Bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler