Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)MERSİN'in Tarsus ilçesinde bir otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişilerce tabanca ve tüfekle açılan ateşle başından yaralanan Seyhan Genç (40), ambulansla hastaneye götürülürken yolda, hayatını kaybetti.

        Olay, ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Saat 20.00 sıralarında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Vatandaşların araya girmesiyle kavga son buldu. Saat 22.30'da ise 33 AEG 432 plakalı otomobilde bulunan silahlı grup, kavga ettikleri gruba yolda yürüdükleri sırada tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda, Kartal Zengin (21) ayağından ve bacağından yaralanırken, Seyhan Genç ise başından yara aldı. Otomobilde bulunan silahlı grup ise olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla hastaneye götürülürken, Seyhan Genç yolda yaşamını yitirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede yerde 3 adet tüfek kartuşu, 22 adet mermi kovanı buldu. Polis, saldırganları bulmak için çalışma başlattı.

        Seyhan Genç´in cesedi otopsi için morga götürülürken, Kartal Zengin´in sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Tarsus Okan ÇALIŞKAN

        2020-10-04 11:59:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler