Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyete geçecek olan kısa adı ADEM olan Aile Destek Merkezi için çalışmaları başladı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, çalışmaları yerinde inceledi.

        Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından projelendirilip Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Tarsus’ta kurulacak 3 Aile Destek Merkezi'nin ilkinin kuruluş çalışmaları başladı.

        Öğretmenler Mahallesi’nde Kızılay Tarsus Şubesinin kullandığı binada oluşturulacak Aile Destek Merkezi ile ilgili Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir yetkililerden bilgi aldı.

        Kaymakam Otcu, farklı kurum ve kuruluşların koordineli şekilde hizmet sunacakları ADEM’de, Kütüphane/Etüt Salonu, Kreş, Dikim Atölyesi, Sinevizyon Salonu, Kurs Atölyeleri ve Gençlik ve Spor Birimi kurulması öngörüldüğünü, Tarsus’ta oluşturulacak diğer 2 ADEM için de yer tespiti çalışmaları devam ettiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler