Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)MERSİN'in Tarsus ilçesindeki bir taş ocağında dinamit patlatılması sonucu savrulan taş parçalarının isabet ettiği 6 kişi yaralandı.

        Dün sabah saatlerinde 5 yakınıyla birlikte Sucular Mahallesi'nde özel arazisindeki zeytinliğe giden eski muhtar Murat Çolak (55), hasat yapmaya başladı. Bu sırada bölgeye yakın bir noktada bulunan taş ocağında dinamitle patlama gerçekleştirildi. Patlamada savrulan taş ve kaya parçaları, Çolak ile beraberindekilere isabet etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi, ambulans ve özel araçlarla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Tedavilerinin ardından jandarmaya giden Çolak ve beraberindekiler taş ocağı işletmesinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Tarsus Okan ÇALIŞKAN

        2020-11-19 10:35:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler