Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevlerini 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçilere kapattı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni normalleşme sürecine geçilmesinin ardından 8 Haziran’dan itibaren kapılarını açan ve maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet veren Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesine bağlı Tarsus Doğa Parkı ile bakımevleri, korona virüs salgını nedeniyle kasım ayında alınan yeni tedbirler kapsamında yeniden ziyarete kapatıldı. Büyükşehir Belediyesinin virüsün toplum sağlığına oluşturduğu riski en aza indirme ve sosyal izolasyonu sağlama amacıyla aldığı karar doğrultusunda, Doğa Parkı ve bakımevleri 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçi kabul etmeyecek.

        Ekipler, ziyaretçi kabul edilmediği süre boyunca detaylı bir şekilde temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmeti gerçekleştirecek. Ekipler ayrıca farklı türden hayvanların yaşadığı Doğa Parkı ile bakımevlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de çalışmalar yürütecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler