Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarsus Belediyesi, Covid19 ile mücadelede yerel yönetimlerin konumunun ele alınacağı Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu düzenleyecek. Sempozyum, 25 Aralık’ta online olarak gerçekleştirilecek.

        Tarsus Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalının ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ‘Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu’nun’ ikincisi 25 Aralık tarihinde Covid19 pandemisi nedeni ile dijital platformda gerçekleştirilecek.

        Herkese açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek sempozyumun açılış konuşmalarını Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çalışan Sağlığı Dairesi Başkanı Selami Duman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya yapacak.

        Gün boyunca yapılacak 4 oturumda kamu kurumlarından ve üniversitelerden uzmanlar, salgın hastalıklar başta olmak üzere çalışma yaşamına etki eden risk faktörlerini masaya yatıracak.

        Sempozyuma katılmak için Tarsus Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.tarsus.bel.tr/sempozyum/ sayfasına giriş yapılması yeterli olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler