Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de bir demirciden emanet aldıkları demir kesme makinesi ile marketten hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesi Atayurt Mahallesi'nde bir markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan ekipler, ilçedeki bir demirciden bir şahsın emanet olarak demir kesme makinesi aldığını belirledi. Şüpheliyi takibe alan ve bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

        Sorgularında suçlarını itiraf ederek, marketten 30 paket sigara, 10 paket tulum peyniri ve 14 paket kaşar peyniri çaldıklarını söyleyen zanlılar, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler