Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Silifke ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ile ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmada, ilçede 3 şahsın ellerinde bulunan uyuşturucu maddelerini satabilmek için müşteri arayışı içerisinde olduklarını tespit etti. Bunun üzerine şahısların Kabasakallı Mahallesinde otomobil içinde olduğunu tespit eden ekipler, belirlenen otomobili durdurarak, arama yaptı. Araçta yapılan aramada bin 150 adet extacy hap ele geçirilirken, şüpheliler gözaltına aldı.

        Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler