Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) MERSİN'in Anamur ilçesinde etkili olan sağanak ve fırtına, muz seraları ile ağaçlara zarar verdi.

        İlçede dün saat 17.00 sıralarında başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden şiddetli ve sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı muz seraları ve ağaçlar, fırtına nedeniyle zarar gördü. Üreticiler, yırtılan örtü naylonlarını tamir etmek için uzun süre çalışma yaptı.

        Fatih Mahallesi'nde yaklaşık 3 dönüm muz serası bulunan üretici Erkan Hayal, "Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun. Kasırga mı geldi, hortum mu geldi anlayamadım" diye konuştu.

        Kaşdişlen Mahallesi'nde ise otomobilin üzerine düşen ağaçlar maddi zarara neden oldu. Araç sahibi Aysel Arı, "Allah, bundan büyüğünü göstermesin, sağlık olsun" dedi.

        DHA-Genel Türkiye-Mersin / Anamur Mithat Ünal

        2021-01-31 14:56:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler