Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin Valisi Ali İhsan Su, vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, Vergi Haftası etkinlikleri ile vatandaşların farkındalıklarının arıtıldığını söyledi.

        Vali Ali İhsan Su, her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal ve beraberindeki heyeti kabul etti. Sahil Valilik makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Su, vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu kaydederek, Vergi Haftası etkinliklerinin toplumun tüm kesimlerinde farkındalığın artmasına yardımcı olduğunu ifade etti. Su, Vergi Haftasının tüm Vergi Dairesi çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ederek, görevlerinde başarılar diledi.

        Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysa, ziyarette kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında Su’ya bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler