Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)MERSİN'de polis araçlarına ve polis dizilerine ilgisi olan epilepsi hastası İdris Dinç, babasının talebi üzerine polislerle buluştu. Polislerin hediye ettiği şapkayı takan İdris Dinç, polis aracıyla tur attı.

        CİMER üzerinden İl Emniyet Müdürlüğü'ne ileten Ayhan Dinç ile iletişime geçen Ayhan Dinç, epilepsi hastası oğlu İdris'in polisiye dizileri ve polis araçlarını çok sevdiğini belirterek, onu polislerle buluşturmak isteğini belirtti. Dinç'in isteğini yerine getirmek için harekete geçen ekipler, İdris'i ziyaret etti. Polis şapkası takan İdris, çok sevdiği polis aracına binerek unutulmaz bir gün yaşadı. Dinç ailesi isteklerini yerine getiren İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Merkez MERSİN, (DHA)

        2021-02-23 11:39:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler