Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’in Anamur ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir oto galeriye silahla açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Mersin Antalya yolu üzeri Sağlık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre, daha önce aralarında alacakverecek meselesi bulunan iki taraf arasında bir gün önce tartışma yaşandı. Bugün de olayın devamında kimliği belirlenemeyen kişiler otomobille gelerek oto galeriye silahla ateş açtı. O sırada oto galeride bulunan C.T, Z.A ve İ.T yaralanırken, şüpheliler ise geldikleri otomobillerle olay yerinden kaçtı.

        Ağır yaralanan İ.T özel hastaneye kaldırılırken, C.T ve Z.A Anamur Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Boynundan vurulduğu öğrenilen İ.T, kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına devam ederken güvenlik güçleri kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler