Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları, Dünya Tiyatrolar Gününe özel ‘Aynamdaki Gölgeler’ oyununu tiyatro severlerle buluşturacak.

        Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları, Dünya Tiyatrolar Gününe özel ‘Aynamdaki Gölgeler’ oyununu sahneleyecek. 26 Mart Cuma akşamı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonunda ücretsiz sahnelenecek olan oyunu, sanatseverler pandemi kurallarına uygun şekilde izleyebilecek.

        Tek perde halinde sahnelenecek oyunun yönetmenliğini Çağlar Ekinci, müziğini ise Veli Polat üstleniyor. Oyuna esin kaynağı olan öyküler ise Veli Polat, Çağlar Ekinci ve Volkan Güneri’ye ait. ‘Aynamdaki Gölgeler’ oyununda, meslek hayatı babası tarafından yönlendirilen, bu nedenle ruhsal buhranlar yaşayan bir kişinin bir saati anlatılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler