Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, genç ve dinamik ekiple yola çıktıklarını, Türkiye'yi yönetmeye talip olduklarını söyledi.

        Mersin'e gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, partisinin ilçe kongresine katılmak üzere geldiği Silifke ilçesinde esnaf ziylaretinde bulundu, ardından bir otelde muhtarlarla buluştu. Daha sonra partisinin İlçe 1'inci Olağan Kongresi'nde katılan Ali Babacan, genç ve dinamik ekiple yola çıktıklarını ve kısa sürede teşkilatlanmalarını tamamladıklarını söyledi. İlk seçime girerek Türkiye'yi yönetmeye talip olduklarını belirten Babacan, "Bizler il il, ilçe ilçe gezeceğiz. Hakikatin sesi olacağız. Çünkü DEVA Partisi, kadınlarla gençlerle, emeklilerle, öğretmenlerle işçilere, esnafla eşitlik için, adalet için özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağı, ayrıştırmayacağız" dedi.

        Buradaki konuşmasının ardından partisinin ilçe binasının açılışını yapan Babacan, ilçe yönetimi ile de bir toplantı düzenledi. DHA-Politika Türkiye-Mersin / Silifke Mehmet OKUR

        2021-03-23 18:45:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler