Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Silifke ve Tarsus ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekiplerin Silifke ilçesinde yaptığı çalışmada, Yeşilovacık Mahallesinde bir şahsın üzerinde yapılan aramada 3 gram toz esrar, Uzuncaburç Mahallesinde ise 4 şahsın ev ve aracında yapılan aramada 183 gram bonzai ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 720 TL para ele geçirildi. Tarsus ilçesinde yapılan başka bir çalışmada ise Yenice Mahallesinde 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 15 gram toz esrar, Yunusoğlu Mahallesinde bir şahsın üzerinde kullanıma hazır 6 mililitre sıvı eroin ele geçirildi.

        Olaylarla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticareti suçundan adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler