Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Rıza EREN/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)MERSİN´in Erdemli ilçesinde bugün başlayacak tam kapanma öncesi vatandaşlar Kızkalesi sahilinde güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00´da başlayıp, 17 Mayıs günü saat 05.00´te bitecek olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Erdemli´de vatandaşlar, güneşli havanın da etkisiyle sahil ve mesire alanlarına ilgi gösterdi. Termometrelerin 27 dereceyi gösterdiği ilçede vatandaşlar, Kızkalesi sahilinde güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Sosyal mesafeyi gözeterek plajın farklı noktaların yerleşenlerden bazıları denize girdi, bazıları ise güneşlenip kitap okudu. Yerleşik yabancılar da çocuklarıyla birlikte sahile geldi.

        Kızkalesi plajında ailesiyle birlikte vakit geçiren Berk Korkmaz, "Ailemle birlikte İngiltere´den geldik, Mersin´de tatil yapıyoruz. Yarın kısıtlama başlıyor. Biz de bu kısıtlama öncesinde güneşin tadını çıkaralım, dedik. Kızkalesi çok güzel bir yer" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Erdemli Ali Rıza EREN

        2021-04-29 17:11:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler