Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)MERSİN merkezli 2 ilde, jandarma ekiplerince düzenlenen silah ticareti operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i, mahkemece tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığı yapıldığı bilgisi alındı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, 3 ay süren çalışma sonucu silah kaçakçılığı yapan 10 şüphelinin kimliğini belirledi. Mersin ve Hatay'da 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakalayarak, gözaltına aldı.

        Sorgulanan şüpheliler, ifadelerinde silah kaçakçılığı yaptıklarını itiraf etti. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 el yapımı 9 mm tabanca, 1 yabancı menşeli 9 mm tabanca, 8 cep telefonu ile çok sayıda silah kaçakçılığına dair dijital materyal ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 5'i ise mahkemece tutuklandı. DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Merkez Mustafa ERCAN

        2021-04-30 10:13:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler