Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’de tren raylarına yakın bir yere bağlanıp ölüme terk edilen atı makinistler kurtardı

        Yeni Taşkent Tren İstasyonu civarında tren rayları üzerinde duran ve kendisine doğru düdük çalarak gelen trene rağmen yerinden hareket etmeyen atın hayatı makinistlerin dikkati sayesinde kurtuldu.

        Edinilen bilgiye göre, Adana Tarsus Mersin yönünde yolcu taşıyan trenin makinistleri raylar üzerinde bir atın olduğunu ve trenin yaklaşmasına rağmen hareket etmediğini fark etti. Bunun üzerine makinistler treni durdurdu.

        Raylardan uzaklaştırmak için makinistlerden birinin yanına gittiği atın yularının raylara yakın bir yere bağlı olduğu fark edildi.

        Kim veya kimler tarafından raylara bağlanarak ölüme terk edildiği bilinmeyen at, makinistin uğraşı sonucu yularının çözülmesi ile serbest bırakılarak özgürlüğüne kavuşurken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler