Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesince, Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında aşılananların duygu ve düşüncelerinin yer aldığı video hazırlanarak, hastanenin sosyal medya hesaplarından 'aşı ile aşıyoruz' başlığı ile paylaşıldı.

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamalarla aşıya olan talep artarken, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları da sağladığı koordinasyon ile Covid19 aşı hizmetini başarıyla yönetiyor. Hastane çalışanları Covid19 aşısı olan hastalara mikrofon uzattı ve aşıya olmanın sevincini kaydetti. Hastane çalışanlarının uzattığı mikrofona konuşan vatandaşlar, aşı oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, aşı olmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

        Mersin Şehir Hastanesi sağlık çalışanlarınca kaydedilen görüntüler, hastanenin resmi sosyal medya hesaplarından 'aşı ile aşıyoruz' başlığı ile yayınlanırken, video takipçiler tarafından büyük ilgi gördü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler