Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Erdemli ilçesinde otlarla kaplı tarlada çıkan yangın çevredeki seralara sıçramadan duyarlı belediye ekiplerince söndürüldü.

        Edinilen bilgiye ilçeye bağlı Kocahasasanlı ve Üçtepe Mahallelerine yakın Çamlıtepe Mevkisi'ndeki kuru otlarla kaplı bir tarlada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Seralarında olduğu bölgede rüzgarın da etkisiyle alevler hızla tarlayı ve çevresini sardı. Yangına vatandaşların müdahale ettiğini fark eden Erdemli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler yürüttükleri çalışmayı bırakarak iş makinalarıyla yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin duyarlılığı alevlerin seralara ulaşıp daha büyük maddi kayıplar yaşanmasına engel oldu. Bazı seralar küçük çaplı hasanla kurtuldu.

        Yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışma ise sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler