Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCAN/MERSİN,(DHA)MERSİN'de zorla taksiye bindirdikleri A.G.'nin (19) silah zoruyla cep telefonunu ve 1500 lirasını gasbeden 7 kişi yakalandı.

        Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde önceki gün  K.U. ve M.M.E. ile alacak verecek meselesini konuşmak için buluşan A.G.'nin yanına tanımadığı bir grup geldi. Bu sırada şüphelilerden biri, A.G.'nin bacağına tabanca dayayarak vurmakla tehdit etti. Şüpheliler A.G.'nin 1500 lirasını, kimliğini ve cep telefonunu gasbettikten sonra A.Y.'nin kullandığı taksiye bindirerek kaçırmaya çalıştı. Çevrede devriye görevi yapan polis ekipleri durumu fark ederek taksiyi durdurmak istedi. Kovalamaca sırasında taksi kaza yaptı. Şüpheliler araçtan kaçarken A.G. kurtarıldı, taksi şoförü A.Y. gözaltına alındı.

        A.G.'nin şikayeti üzerine çalışma yapan polis ekipleri, şüphelilerin kimliğini, kaçış güzargahlarını ve adreslerini belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, K.U., M.M.E., M.C.C., H.Y., C.A. ve S.B.Y.'yi saklandıkları adreslerde gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Merkez Mustafa ERCAN

        2021-06-27 13:38:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler