Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)MERSİN´de el freni çekilmeyen kamyonet geri kayarak önce refüjü aştı, ardından da park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kaza anı, bir iş.yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

        Öğlen saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerine kamyonetini park eden ismi öğrenilemeyen sürücü, iddiaya göre el frenini çekmeyi unutup, araçtan indi. Kamyonet, bir süre sonra geri geri gitmeye başladı. Sürücüsünün peşinden koştuğu kamyonet,  refüjü aşıp yolun diğer tarafındaki dükkanın önünde park halindeki hafif ticari araca çarparak durdu. Olay sırasında caddede seyir halinde olan motosikletli önüne çıkan kamyonete çarpmamak için motosikletini yan yatırıp devirdi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Toroslar Soner AYDIN

        2021-06-29 22:06:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler