Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde başlatılan ‘Deneyap Teknoloji Atölyeleri Projes’nin toplantısı çevrimiçi olarak yapıldı.

        Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Müdürü Adem Koca'nın da katıldığı toplantıda, atölye başvuru süresinin 30 Eylül 2021 tarihine kadar uzatıldığı, 424 Ekim 2021 tarihleri arasında da esınavın gerçekleştirileceği belirtildi.

        Sınava ortaokul düzeyinde 20202021 eğitim öğretim yılında 4. sınıf ve 5. sınıfta eğitim gören öğrencilerle lise düzeyinde 8. sınıf, 9. sınıf ve lise hazırlık sınıfında eğitim gören öğrenciler katılacak.

        İl Müdürü koca, projenin 3. fazında yer alan Mersin’de, "Mersin Gençlik Merkezi" bünyesindeki atölye hazırlık çalışmalarının eylül ayında sonlanacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler