Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Aydıncık ilçesinde çıkan ve ilçe merkezine kadar inen orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılırken, yanan evleri söndürmek için hem ekipler hem de vatandaşlar seferber oldu. Yangın dolayısıyla birçok ev kül olurken, bölgede oturan vatandaşlar korkulu gözlerle yangını izliyor.

        Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesinde başlayan orman yangını, ikinci gününde de devam ediyor. Bugün öğleden sonra rüzgarında etkisiyle kent merkezine doğru inmeye başlayan yangın, akşam saatlerinde yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Aşırı poyraz ile birlikte alevler kısa sürede evlere sıçrarken, vatandaşlar korkulu gözlerle yangını izliyor. Bir taraftan itfaiye ve orman ekipleri diğer taraftan vatandaşlar yanan evleri söndürmek ve diğer evlere sıçramasını engellemek için seferber olurken, bölgede yangın devam ediyor.

        Rüzgar etkisini devam ettirirken, ekipler yangına müdahalede zorlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler