Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKANLIK İHTİYAÇLARI BELİRLİYOR 

        Orman yangının büyük oranda etkilediği Mersin'in Aydıncık ilçesinde ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de hasar tespiti için yangında zarara uğrayan ailelere ulaşarak, ihtiyaçları belirlemeye çalışıyor. Elektrik dağıtım şirketince de hasar gören elektrik direkleri yeniden ayağa kaldırılıp, enerji sağlanmaya çalışılıyor.

        YÜKSEK KESİMLERDE YANGIN SÜRÜYOR

        İlçeye bağlı Karaseki Mahallesi´nde çalışmalar yürütülürken, yüksek kesimlerde de yer yer yeni yangınlar başladı. Ekipler hızlıca havadan ve karadan yangınlara müdahale ederek, kontrol altına almaya çalışıyor. Çok sayıda ev ve arazinin yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldiği bölge, dronla havadan görüntülendi.

        Öte yandan Aydıncık ilçesinde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Ali İhsan Su ile birlikte bölgede incelemelerini sürdürüyor. Mustafa GÜMÜŞ/AYDINCIK (Mersin), (DHA)DHA-Genel Türkiye-Mersin / Aydıncık Mustafa GÜMÜŞ

        2021-07-31 15:34:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler