Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ERCAN / MERSİN, (DHA) - Fransa deplasmanındaki Avrupa Kupası karşılaşmasının ertelenmesinin ardından kente dönen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında oynayacağı BOTAŞ karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

        Turuncu-lacivertliler, tesislerde başantrenör Aziz Akkaya nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana tam kadro katıldı. Esneme hareketleri ile ısınan basketbolcular, daha sonra taktik çalıştı. Fransa'daki Flammes Carolo maçının ertelenmesi ve pazartesi günü Ankara deplasmanında oynayacakları BOTAŞ maçına ilişkin açıklamada bulunan başantrenör Akkaya, "Maçın ertelenmesi bizim için olumsuz bir durum. Çünkü dört günde bir kez antrenman yaptık. Gerçekten çok iyi durumdaydık. Pazartesiden bu yana, bugün yapacağımız ikinci antrenman olacak. Bu da bizim için kötü. Önümüzdeki hafta üç maç oynayacağız. Yoğun bir programımız var. Maç oynamamak, konsantre olmayı güçleştiriyor. Fransa'ya çok iyi konsantre olmuştuk ama oynamayınca ritmimiz bozuldu Bugünden itibaren eski ritmimize dönmeye çalışacağız. Herşeye rağmen iyi hazırlanıp Ankara deplasmanından iyi bir oyun ve galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.DHA-Spor Türkiye-Mersin / Yenişehir Mustafa ERCAN

        2022-01-21 18:10:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler