Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meryem yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Meryem 23. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Meryem 23. yeni bölümü bu akşam yayınlancak mı? sorusu soruluyor. Başrollerini Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Uğur Çavuşoğlu, Serenay Aktaş, Kenan Acar ve Sema Öztürk gibi isimlerin paylaştığı Meryem dizisi22. bölümü ile ekranlara gelmişti.Son bölümün ardından izleyiciler internet üzerinden "Meryem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" aramasını yapıyor. Peki, Meryem 23. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

        MERYEM 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Meryem dizisi 22. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkmıştı.Son bölümün ardından dizinin sıkı takipçileri internet üzerinden "Meryem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" aramasını yapıyor. İzleyicilerin merakla beklediği Meryem 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizde yer alacaktır.

        REKLAM

        Meryem 23. yeni bölümü ile 10 Ocak Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

        MERYEM 22. BÖLÜM ÖZETİ

        Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.

        Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ