Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Son dakika haberi... Mesut Özil'e saldırının detayları ortaya çıktı! - Futbol Haberleri

        ARSENAL’DA forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in geçtiğimiz gece Londra’da yaşadığı bıçaklı saldırının detayları ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya saldıranların Londra’da birçok olaya karışmış motosikletli hırsızlar olduğu öğrenildi.

        Motorlarıyla lüks araçları takip ederek saldıran hırsızlar, Mesut’a da aynı yöntemle yaklaştı. Yaklaşık 1.5 kilometre takip edilen Mesut, olayın farkına varınca aracının hızını artırıp, yakınlardaki bir Türk restoranına doğru arabasını sürdü. Aracını durduran Mesut, bu esnada bıçaklı saldırıya uğradı ancak takım arkadaşı Sead Kolasinac hırsızlara cesurca karşı geldi ve uzaklaştırdı.

        REKLAM

        Olayın görgü tanıklarından biri ise şu ifadeleri kullandı: “Çok garip ve çılgıncaydı. Arabanın kapıları açık ve boş şekilde yolun ortasında duruyordu. Özil bıçaklı kişiler tarafından kovalanıyordu. Çok korkmuş görünüyordu ve canını kurtarmak için koşuyordu. Bana göre yakalasalar onu doğrarlardı.”

        KOLASINAC: İYİ DURUMDAYIZ

        LONDRA'DAKİ saldırıda bıçaklı soyguncuların üzerine koşarak Mesut Özil’i belki de ölümden kurtaran Sead Kolasinac, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüreklere su serpti. Mesut’un Arsenal’den takım arkadaşı olan Bosna Hersekli futbolcu, Türk asıllı Alman yıldızla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşıp, “İyi olduğumuzu düşünüyoruz” ifadesini kullandı. Kolasinac’ın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, yıldız oyuncu özellikle Türkler’den gelen mesajlara teşekkür etti.

        SIĞINDIKLARI RESTORANIN SAHİBİ KONUŞTU

        ArsenallifutbolcuMesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da uğradıklarıbıçaklı saldırı girişimi sonrasısığındıkları restoranın sahibiYağmur Çiçek,yaşananları anlattı. Çiçek, "Mesut Özil'i gayet sakin gördüm, arabadan dışarı çıkıp bakındı. Hanımı biraz korktu haklı olarak. Çok üzüldüm,böyle bir şey yaşadıkları için. Onları biz çok seviyoruz" dedi.

        Premier Lig ekibiArsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesul Özil ve Bosna-Hersekli takım arkadaşıSead Kolasinac'in geçen perşembe günü Londra'da gaspçılar tarafından uğradıkları bıçaklı saldırı girişimi sonrasısığındıkları restoranın sahibi Yağmur Çiçek, olayıanlattı. Çiçek, şunları söyledi:

        "Olay burada başlamadı. Bize saat 5 sularında telefon açtıklarında 'Polisi çağırın' dediler. Biz hepimiz dışarıya çıktığımızda Mesut zaten restoranın önüne arabayı park etmişti. Haberlerde de çıktı zaten, fotoğraflar var. Biz olayları anlamaya çalıştık. İki kişi motosikletleriyle bunları takip ediyor, arabanın üstüne taş atıyorlar, daha doğrusu tuğla atıyorlar. Polis bunları gördü tabii. Eşi Amine Gülşe arabadaydı. Korkmuştu yavrum. İki kişi bindiğin arabaya taş, tuğla atıyor, sen de ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun. Saat 5 ve burası Londra'nın göbeği. Ben Mesut Özil'i gayet sakin gördüm, arabadan dışarı çıkıp bakındı. Hanımı biraz korktu haklı olarak. Ben onun adına çok üzüldüm,böyle bir şey yaşadıkları için. Onları biz çok seviyoruz. Biz yeni tanışmıyoruz, 'aile gibiyiz' desek yeridir. Ben Mesut'u çocuğum gibi seviyorum, defalarca kendisine de söyledim. Elimden bir şey gelseydi yani bir tek canımı vermeyebilirdim. Hanımını da olsun,diğer çocuk da çok özel birisi,onu da çok seviyoruz, çok saygılı bir çocuk."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ