Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Zor günler geçiriyordu... Mesut Özil'den Cristiano Ronaldo'ya büyük destek! - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'ndan hemen önce vermiş olduğu röportaj, gündeme bomba gibi düşmüş ve bu çarpıcı sözlerin ardından Portekizli yıldız ile Manchester United'ın yolları ayrılmıştı.

        2

        Ronaldo daha sonra Katar'daki turnuvaya odaklandı ve Portekiz'in gruptan çıkmasına yardım etti.

        3

        Tam bu esnada son 16 turu mücadelesinde Portekiz'in teknik direktörü Fernando Santos, yıldız futbolcuyu İsviçre'ye karşı yedek bıraktı ve bu olay gündeme oturdu.

        4

        Real Madrid'den eski takım arkadaşı Mesut Özil ise Ronaldo'nun son dönemde aldığı eleştirilere tepki gösterip yıldız futbolcuyu savundu.

        5

        Twitter'dan Ronaldo'nun yaşadığı süreçle alakalı yorum yapan Özil, şunları söyledi:

        6

        "Cristiano ile ilgili basında çıkan olumsuz haberlerin sebebini anlamıyorum. Önemsiz, kariyeri olmayan yorumcular, onun adını kullanarak tık almaya ve dikkat çekmeye çalışıyorlar.

        7

        Ronaldo yakında 38 yaşına girecek. Sezonda 50 gol atamaması artık sürpriz olmamalı değil mi? Yeni jenerasyondan herhangi birinin onun istatistiklerini yakalayabileceğini zannetmiyorum.

        8

        Her futbolsever, onu 20 yıldır birinci sınıf futbol oynarken görmekten mutlu olmalı. Herkes, tarihteki büyük sporculardan birine saygı duymalı."

        9