Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Başak Cengiz' açıklaması - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Devlet Bahçeli, mimar Başak Cengiz'in İstanbul'da kaldırımda yürürken, Can Göktuğ Boz adında bir cani tarafından samuray kılıcı ile katledilmesine ilişkin açıklaması şöyle;

        Kadınlarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza yönelik her neviden saldırı ve şiddet girdabı maalesef genişleyerek toplumsal huzur ve sükûnetimizi tehdit etmektedir. Aldığımız her acı haber, duyduğumuz her vahşi olay hüznümüze hüzün eklemekte, yüreklerimize ateş düşürmektedir.

         Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı
        Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

        İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

         Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in nişanlısı konuştu
        Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in nişanlısı konuştu Haberi Görüntüle

        Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum.

         Adalet Bakanı Gül'den acılı aileye ziyaret
        Adalet Bakanı Gül'den acılı aileye ziyaret Haberi Görüntüle

        Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ