Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Michael Douglas-Catherine Zeta Jones çifti: Daima ve sonsuza kadar! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu çift Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones, 18 Kasım 2000'de nikah masasına oturmuştu. Carys Zeta ve Dylan Michael adında iki çocuğu bulunan çift, ortak doğum günlerini büyük bir pasta ile kutladı.

        2

        O anlarda çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından yayınlayan Hollywood yıldızları, birlikte bu özel gün için üç katlı bir pastanın üzerindeki mumları üfledi.

        3

        Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones, daha sonra birbirlerini öpücüklere boğdu.

        4

        Üzerinde çiçek desenleri olan lacivert renkli bir elbise giymeyi tercih ettiği görülen Catherine Zeta Jones, saçlarını da topuz yapmayı tercih etti. Yapılan paylaşımlarda ayrıca ünlü yıldızın, kombinini üç sıra taşlardan oluşan kolyesiyle tamamladığı görüldü.

        Michael Douglas ise koyu renk bir pantolon ile açık renk bir gömlek giymeyi tercih etti. Çiftin, doğum günü pastasının üzeri de papatyalarla süslüydü.

        5

        MESAJLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

        Douglas ile Jones, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda "Ve bizim doğum günümüzdü. Bütün kutlamalarınız için teşekkürler. Yeni yıl başlasın!" mesajını yazdı. Michael Douglas ise doğum günü pozlarına yer verdiği Instagram paylaşımına "Nazik doğum günü mesajlarını için teşekkürler. Hepinizi seviyoruz" notunu düştü.

        6

        "SENİ SEVİYORUM"

        Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas, ortak doğum günlerini kutlamaya ilk olarak geçtiğimiz günlerde birlikte çıktıkları bir helikopter gezisiyle başladı. Çift, o anlarda çekilen görüntüleri de sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı. Douglas, aynı gün eşiyle çekilen bir fotoğrafa da yine sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar Catherine! Seni seviyorum, daima ve sonsuza kadar" notuyla yayınladı.

        7

        ÜÇ ÇOCUK BABASI

        Öte yandan Hollywood'un efsanevi aktörü Kirk Douglas'ın oğlu Michael Douglas, ilk evliliğini 1977-2000 yılları arasında film yapımcısı Diandra Luker ile gerçekleştirmişti. İkilinin, Cameron adında bir çocuğu bulunuyor.

        8

        Douglas, Luker'dan ayrıldıktan sonra Catherine Zeta Jones ile nikah masasına oturmuştu.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ