Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Milli Piyango'nun 2019 talihlisi için süre doldu!

        Yeni yıla saatler kalaMilli Piyango'nun 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon TL kazanan gizemli talihlitekrar gündeme geldi.Milli Piyango'nun 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyonluk büyük ikramiye tam bilete çıkmıştı. Ancakbir yıl boyunca talihli ortaya çıkmadı. TümTürkiye'nin merak ettiği talihli için Milli Piyango sitesine sayaç da kondu. Talihlinin parasını alması için son saatler de geride kaldı. Gizemli talihlinin başvuru süresi saat 17.00'de doldu.

        Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki sayaçta haberin yazıldığı anda "70 Milyon Liralık Milli Piyango Biletinin Zaman Aşımına Kalan Süresi : 0 Gün 4 Saat 47 Dakika 57 Saniye" olarak geçiyordu.

        REKLAM

        Öte yandan gizemini koruyan talihlinin parasını almayınca 70 milyonun ne olacağı da merak konusu oldu. Buna göre 70 milyonluk büyük ikramiye Hazine'ye devredilecek ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kullanılacak.

        ÜSKÜDAR'DA SATILMIŞTI

        Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden tam bilet, İstanbul Üsküdar'daki bir seyyar bayide satılmıştı. Söz konusu ikramiye '7615536' numaralı tam bilete isabet etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ