Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mine Tugay'dan açıklama: Hayattan zevk almaya çalışıyorum - Son dakika magazin haberleri
        1

        Pek çok dizi ve filmde rol alan Mine Tugay, aktif olarak sosyal medya hesabını kullanıyor. 28 Temmuz'da 44 yaşına basan oyuncu, takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

        2

        Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı "Medcezir" dizisiyle de tanınan Tugay, bir kullanıcının, "Bu kadar enerjik olmanızın altında bir motivasyon var mı?" sorusunu yanıtladı.

        3

        "HAYATTAN ZEVK ALMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Bir dönem "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nde "Suna" karakterini de canlandıran Mine Tugay, "Hayat... Yani hayatta kalma güdüsüyle yaşamıyorum. Hayattan zevk almaya çalışıyorum. Bu arada her zaman da çok enerjik değilim. Bazen kendime çok zaman tanırım. Bazen dingin ve kendimle geçirdiğim zamanlar olur. O da bir motivasyon ve hayata dahil." şeklinde konuştu.

        4

        "NAZAR" YANITI: BAŞIMA GELENLERDEN SONRA...

        Öte yandan daha önce samimi açıklamalarda bulunan Tugay, "nazar" konusundaki görüşlerini dile getirmişti. Bir takipçisinin, "Nazardan korkmuyor musun? 'Neden?' dersen, paylaşımlardan..." sorusuna yanıt veren Mine Tugay, "Başıma gelenlerden sonra ara ara inandığım oluyor..." demişti.

        5

        "YARATICILIK TIKANMASI YAŞIYORUM"

        Ünlü isim, bir kullanıcının, "Kitap yazmayı düşündünüz mü hiç?" sorusunu ise, "Üzerinde çalıştığım bir kitap var ama bu ara biraz uzaklaştım. Yaratıcılık tıkanması yaşıyor olabilirim." şeklinde cevaplamıştı.

        6

        "ÖZEL HAYATIMI PAYLAŞMAYI SEVMİYORUM"

        Mine Tugay, ayrıca, "Neden hep yalnızsın?" sorusuna, "Yalnız kalmayı birçok insana göre daha çok sevdiğim kesin ama yalnız değilim. Sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum." yanıtını vermişti.

        7

        "O ROLÜ OYNARKEN CEPTEN YEDİM"

        Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da röportaj veren Mine Tugay, "Kendimi en yakın hissettiğim ve açıkçası oynarken cepten yediğim rol 'Medcezir'deki 'Ender' karakteriydi. 'Cepten yemek' derken role elbette çok şey katmaya çalıştım. Partnerimle üzerine çok konuşup, çalıştık ve karakterleri var ettik ama oynaması benim için kolaydı. Yani bana çok yakındı, onu demek istiyorum. Uyarlama işlerde orjinalini izleyip, ilham alabiliyorsunuz. Bu da bir yandan işi kolaylaştırıyor. En etkileyen karakter ise tiyatroda oynadığım 'Karatavuk'daki 'Una' oldu." demişti.

        8

        "AŞIK OLUNCA HAYATINIZA YENİ KAVRAMLAR GİRİYOR"

        "Aşkın sizin hayatınızdaki yeri nedir?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, "Aşk' dediğimiz kavram, zaman içerisinde boyut olarak farklılaşabiliyor. İki insan arasındaki aşktan bahsediyorsak, beni besleyen bir şey olduğunu söyleyebilirim. Çünkü aşık olunca hayatınıza tutku, bağlılık, sorumluluk gibi yeni ve zengin kavramlar giriyor." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "SABIRSIZIM"

        Tugay, kendisinde en sevdiği ve sevmediği özellikleri de açıklamıştı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Kendimde en sevdiğim özellik; insanları tanıma ve anlama hevesim hiç bitmiyor. Bu işimin de getirdiği bir özellik ve bunu seviyorum. Sevmediğim özelliğim ise; biraz sabırsızım ama bunun üzerine de çalışıyorum. Her şeyi zamana bırakmak gerektiğini, sabırsızlandığım konu ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini minimalize etmeyi öğretiyorum kendime. Yol aldığımı söyleyebilirim." demişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ