Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mischa Barton: Sette tacize uğradığım için diziden ayrıldım - Magazin haberleri
        1

        Bir döneme damgasını vuran "The O. C." ile şöhreti yakalayan oyuncu Mischa Barton, diziden neden ayrıldığını anlattı. E! News'e konuşan Barton, dizinin setinde tacize uğradığını ve ne oyuncu arkadaşlarının ne de kamera arkası ekibin kendisini koruduğunu açıkladı.

        2

        "KONUŞMAK BENİ HER ZAMAN UTANDIRDI"

        Konuyla ilgili açıklama yapan Mischa Barton, "Kamera arkasında olup, bitenler hakkında konuşmak beni her zaman utandırdı. Her zaman özel hayatımı gözlerden uzak tutmak istedim ve insanların duygularından her zaman haberdarım" dedi.

        35 yaşındaki oyuncu, artık konuşmaya karar verdiğini çünkü böyle bir dönem yaşandığını da sözlerine ekledi.

        3

        "KENDİ DUVARLARIMI İNŞA ETMEK ZORUNDA KALDIM"

        Barton, özellikle de kadın meslektaşlarının sette, kamera arkasında yaşadıklarını anlatma konusundan eskisinden farklı davrandığını belirtti. Mischa Barton, rol aldığı "The O.C" adlı diziyi aslında sevdiğini, diğer insanlara karşı "kendi duvarlarını inşa etmek zorunda kaldığının" altını çizdi.

        4

        "O KARAKTER BEN DEĞİLDİM"

        Bir yandan hayatıyla bir yandan da dizinin getirdiği şöhretle baş etmeye çalıştığını sözlerine ekleyen ünlü isim, bu süreçte "korunmasız" kaldığını da vurguladı.

        Barton, sözlerini, "Çok sıkı çalışıyordum. Dizideki karakteri oynamak benim için zordu çünkü o karakter ben değildim" şeklinde sürdürdü.

        5

        Mischa Barton, seyircinin, dizide oynadığı "Marissa" karakterini sevdiğini de sözlerine ekledi. Ünlü oyuncu, yapımcıların kendisine ne yapmak istediğini sorduklarını ve eğer isterse oynadığı karakteri "öldürebileceklere" söylediklerini de anlattı.

        Barton, o dönemde bazı büyük filmlerden teklifler aldığını ama dizi nedeniyle onları geri çevirdiğini belirtti.

        6

        AYRILIK SEBEBİNİ AÇIKLADI

        Diziden ayrılmaya nasıl karar verdiğini anlayan Mischa Barton, "Diziden ayrılmanın sağlığım için en iyisi olduğuna karar verdim. Ayrıca setteki oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkası ekip tarafından yeteri kadar korunmadığımı da hissetmiyordum" ifadelerini kullandı.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ