Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Suudi Arabistan Mısırlı yorumcu Abdel Raihm Mohamed, Suudi Arabistan maçı sonrası hayatını kaybetti - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        FIFA 2018 Dünya Kupası'nın A Grubu maçında Suudi Arabistan ile Mısır, Volgograd Arena'da karşı karşıya geldi. Mısır, 22. dakikada Mohammed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Suudi Arabistan bu gole, ilk yarının son anlarında Salman'ın penaltıdan attığı golle cevap verdi.

        90+4. dakikada Suudi Arabistan galibiyet golünü buldu. Sağdan gelen ortada Otayf'ın pasıyla dar açıda buluşan Salem, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Suudi Arabistan bu golle 2-1 öne geçerken Dünya Kupası'na galibiyetle veda etti. Mısır'ın aldığı bu yenilgi, üzücü bir olaya neden oldu!

        Mısır'ın köklü kulüplerinden Zamalek'i çalıştırdıktan sonra televizyon yorumculuğu yapan Abdel Rahim Mohamed'in, Suudi Arabistan'ın attığı ikinci gol sonrasında kalp krizi geçirdiği ve Kahire'de kaldırdığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

        REKLAM

        Qasr Al-Aini Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Mohamed'le birlikte izleyen eski kaleci Ahmed Fawzi, Mohamed'in yorgun ve etkilenmiş göründüğünü sonrasında kalp krizi geçirdiğini belirtti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ