Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Monaco - Trabzonspor maçının yazar yorumları - Spor haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        GÜNTEKİN ONAY: Bu tip maçlarda iyi savunma yapıp geçişlerle hızlı çıkıp gol aramanız şart. Tamam, Trabzonspor erken 10 kişi kaldı ama şu bir gerçek ki Abdullah Avcı’nın bu oyun anlayışı Avrupa’da işlemiyor.

        2

        Ferençvaroş ve Kızılyıldız 10 kişiyle Trabzonspor’a karşı gol atmayı başardılar. Abdullah Hoca’nın Avrupada özellikle de deplasman maçlarında Başakşehir’deki ilk yıllarındaki oyun anlayışla takımını sahaya sürmesi şart. Dün Kızılyıldız’ın Ferençvaroş’u yenmesiyle grupta kartlar yeniden dağıtıldı ve kaybedilmiş bir şey yok. Son olarak yeni transferlerden Bardhi ve Eren hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

        3

        AKSAL YAVUZ: Her şeye rağmen böyle bir turnuvada, ülkede şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar basit goller yememeli, o kadar çok pozisyon vermemeli, o kadar çok hata yapmamalı. O anlamda bordo-mavililer, taraftarı ev sahibi takımın seyircisinden fazla olan statta Monaco’ya erken teslim oldu; oynanan futbol, alınan skor yakışmadı!

        4

        Onlara yakışan; şanslarının devam ettiği grupta, Fransa’da aldıkları skoru unutup, kalan maçları kazanarak gruptan çıkmaktır…

        5

        CEMAL ERSEN: Trabzonspor dün gece hem fizik hem kafa olarak çok yıprandı. Bunun lige yansımaması mucize olur. Avcı’nın görevi ağır; oyuncularını travmadan çıkarıp diğer kulvara motive etmesi olağanüstü bir çaba gerektirecek. Ben hocanın deneyim ve bilgisine inanıyorum.

        6

        Bordo-mavili ekip yeni kadro yapılanması, rotasyon ve uyum sorunu yaşıyor. Süper lig neyse de, Avrupa’da tek ayak üzerinde yakalandın mı, kesiyorlar cezayı! Herkes için ders çıkarılacak bir doksan dakika oldu.

        7

        ZEKİ UZUNDURUKAN: Henüz ritmini bulamayan Trabzonspor, bir de maçın başında 10 kişi kalınca tamamen dağıldı... Kabus gibi bir futbol akşamı oldu Trabzonspor için. Derslik bir maç aslında.

        8

        Faul kazandığımız pozisyonda kırmızıyı gördük! Stade Louis-II tribünlerini dolduran Trabzonsporlu taraftarlar; bordo-mavi tezahüratları ile Fırtına'nın dünyanın en büyük şehir takımı olduğunu bir kez daha belgelediler. Helal olsun.

        9

        Kadroda Umut Bozok gibi bir hücum silahı var! Her maç oynamalı Umut. Dün Bakasetas ile işbirliği mükemmeldi. Biz bu Monaco'yu Trabzon'da 11'e 11 oynayacağımız maçta yeneriz! Yeter ki inanalım çocuklar! Ümitsizliğe kapılmayalım!