Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ 2023 cevap anahtarı PDF İNDİR! Son dakika: MSÜ soruları ve cevap anahtarı erişime açıldı! MSÜ soru ve cevapları kitapçığı tıkla öğren
        1

        MSÜ soruları ve cevap anahtarına ilişkin araştırmalar sınavın hemen ardından gündemdeki yerini alacak. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde komutanlık hayalini gerçekleştirmek isteyen binlerce aday bugün düzenlenecek sınavda ter dökecek. MSÜ soruları ve cevapları ile adaylar sınavda elde edecekleri puan hakkında tahminde bulunabiliyor. Peki, MSÜ soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır? İşte, 2023 MSÜ soru ve cevap anahtarı ile ilgili ayrıntılar...

        2

        MSÜ SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı.

        3

        ÖSYM yaptığı paylaşımda;

        "2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın (2023-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

        Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 2 Nisan 2023 tarihinde saat 14.15'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci, 12 Nisan 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir." ifadelerini kullandı.

        MSÜ SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM'nin 2023 sınav takviminde belli oldu. Buna göre, MSÜ sonuçları 27 Nisan tarihinde erişime açılacak.

        5

        Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ